Julen 2020

Kære kunde.

Hvilket år 2020 har været. Mange ting er vendt op og ned. Én af de steder vi mærker det er blandt andet i butikken er at vi har flere ordrer på webshoppen. Vi gør dog stadig meget for at du kan føle dig tryg ved at handle i den fysiske butik ved blandt andet at have få kunder af gangen i butikken. 

Vælger du at købe  julegaver hos os i år støtter du en dansk ejet familievirksomhed og vi gør så meget vi kan for at du får en god service i butikken og på webshoppen. Vi er dog en lille butik, hvor medarbejderne har mange hatte på og der kan derfor være lidt pres på telefonen og ventetid foran butikken. 

Men vi sender alle julegaver afsted så hurtigt som muligt. Vi har et meget stort udvalg af hjemmesko til alle i familien. 

Er der en model du søger som du ikke finder er du meget velkommen til at kontakte os på 39645706 eller info@ordrupsko.dk. Flere af vores leverandører er meget fleksible hvad angår at supplere op på mange artikler i forskellige farver.

Vi anbefaler at du sender din ordre afsted senest mandag den 21. december 2020.

 

Alle julegaver købt i butikken og på webshoppen kan returneres til og med 16. januar 2021. 

Retursedler kan rekvireres ved at skrive på på info@ordrupsko.dk - Læs evt. mere om du under returregler.

 

Med ønsket om at 2021 bliver et positivt år med masser af gode stunder med dem elsker lige når man har lyst til at være sammen med dem:-) 

 

Med venlig hilsen personalet hos Ordrup Sko