Fortrydelsesret

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse. 
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved 39645706 eller info@ordrupsko.dk.
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Hvis du ønsker varen ombyttet til en anden vare betaler vi returfragten. Du skal blot kontakte os på 39645706 eller info@ordrupsko.dk så sender vi dig en returlabel via mail  PDF fil til print, som du kan sætte på pakken og derefter aflevere den i en GLS pakkeshop. Du kan også vælge at få pengene refunderet mod et gebyr på 35,- som modregnes det det beløb vi refunderer til dig. Du skal ligeså kontakte os via 39645706 eller info@ordrupsko.dk. Vi sender dig en returlabel via mail på PDF fil til print, som du kan sætte på pakken og derefter aflevere i en GLS pakkeshop.

VAREN SKAL VÆRE I ORIGINAL EMBALLAGE.

 


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage minus returfragt på 35,-. Ved ombytning betaler Ordrup Sko eventuel fragt. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet
 Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Ordrup sko

Ordrupvej 78c

2920 Charlottenlund
 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, meget gerne efter aftale. 
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.