Handelsbetingelser

Nedenstående standard handelsbetingelser er udarbejdet af e-mærket og kan frit benyttes af danske kunder hos Hostedshop. Hostedshop anbefaler at tilkøbe et e-mærket abonnement, så e-mærket kan tilpasse betingelserne til din forretning, samt løbende sende opdateringer om lovændringer, så betingelserne også i fremtiden dækker lovkravene. Læs mere om e-mærket.

Dette er en standardskabelon så husk at tilpasse den til din virksomhed. Sæt selv data ind i de sætninger der er markeret med grønt. Hvis du ikke har varer der hører under fortrydelsesretten kan du blot udelade den del af teksten.

Husk at der i ordrebekræftelsen skal være vedhæftet handelsbetingelser og fortrydelsesformular så kunden får den. Eventuelt kan den sendes med varen.

 
 

Generelle oplysninger

Juridisk navn -  Ordrup Sko APS
Organisationsform . APS
CVR-nr. - 29318697
E-mailadresse - info@ordrupsko.dk
Telefonnummer - 39645706


Levering

Vi leverer gratis Post Nord pakken hjem til døren (My pack home) hvis dit køb er overstiger 499,- Ellers koster det 50,- 

Derudover sender vi gratis med GLS til pakkeshops uanset varens pris. 

Vi leverer kun i Danmark.
Vi er en lille butik med få ansatte så levering kan være 2 - 4 dage. Men vi bestræber os på at sende pakker afsted hver dag. Ring evt. for at høre nærmere og om pakken kan komme afsted den pågældende dag.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse. 
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved 39645706 eller info@ordrupsko.dk.
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Hvis du ønsker varen ombyttet til en anden vare betaler vi returfragten. Du skal blot kontakte os på 39645706 eller info@ordrupsko.dk så sender vi dig en returlabel via mail  PDF fil til print, som du kan sætte på pakken og derefter aflevere den i en GLS pakkeshop. Du kan også vælge at få pengene refunderet mod et gebyr på 35,- som modregnes det det beløb vi refunderer til dig. Du skal ligeså kontakte os via 39645706 eller info@ordrupsko.dk. Vi sender dig en returlabel via mail på PDF fil til print, som du kan sætte på pakken og derefter aflevere i en GLS pakkeshop.

VAREN SKAL VÆRE I ORIGINAL EMBALLAGE.

 


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage minus returfragt på 35,-. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet
 Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Ordrup sko

Ordrupvej 78c

2920 Charlottenlund
 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, meget gerne efter aftale. 
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:
Ordrup sko

Ordrupvej 78c

2920 Charlottenlund
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Ordrup sko og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 
Som registreret hos Ordrup sko Aps, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@ordrupsko.dk

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til skal du ringe til os på 39645706

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 06-06-2017