Om os

Vi er en lille skobutik på Ordrupvej i charlottenlund.

Vi har et stort udvalg af sko af høj kvalitet og går meget op i at have sko i forskellige prisklasser. De mærker vi har udvalgt, sælger vi på grund af deres funktion og deres høje kvalitet, og ikke på grund af mærkets navn/mærke.

Alt vores personale er enten uddannet inden for sko og læderbranchen eller har mange års erfaring inden for salg af sko.

Vi kan lide at gå på arbejde og går op i at du får en faglig og ærlig mening.

Vi har flere mærker som ikke fås mange steder i Danmark, derfor benyt dig af vores webshop til at få sendt skoene hjem til dig selv.

 

Vores udvalg består hovedsaligt af sko, som er bygget godt op eller som har udtagelige indlæg til dig som har individuelle indlæg. Vi gør os stor umage i at finde sko med ekstra vidde som ligner "almindelig" sko. Så selv om du har problemer med fødderne, kan du godt få sko som er smarte og samtidig opfylder de krav dine fødder har.

Like os på Facebook, så du kan følge med i tiltag i butikken, aktivititeter som fødselsdage, demodage, udsalg med mere. Du kan også vælge at skrive dig op til vores nyhedsbrev under fanen øverst "din konto"